កត្តាហានិភ័យចំពោះជំងឺទឹកនោមផ្អែមប្រភេទទី២
Academy of Nutrition and Dietetics បាននិយាយថា
អ្នកដែលមានជំងឺទឹកនោមផ្អែមប្រភេទទី២
គឺមិនត្រឹមតែផលិតអរម៉ូនអាំងស៊ុយលីនមិនបានគ្រប់គ្រាន់ប៉ុណ្ណោះ
ទេ,
ប៉ុន្តែខ្លួនរបស់ពួកគេពេលខ្លះមិនបានប្រើប្រាស់អាំងស៊ុយលីន
ត្រឹមត្រូវទៀតផង។
ជាង៩០%នៃអ្នកដែលមានជំងឺទឹកនោមផ្អែមនោះគឺជាទឹកនោមផ្អែមប្រភេទទី
២។
នេះគឺជាកត្តាហានិភ័យនៃជំងឺទឹកនោមផ្អែមប្រភេទទី២៖
- ...