គ្រាន់តែហែកកញ្ចប់ស្លឹកចេកចេញភ្លាម ក្លិនឈ្ងុយគ្រឿងប្រហុក និងស្លឹកក្រូចសើចហើរមកប៉ះច្រមុះអ្នកមុនគេ។ ចំណែកឯសាច់ប្រហុកវិញពណ៌លឿងស្រស់ ហើយត្រប់ពុតលំញងសម្ងំលាក់ខ្លួនពួនយកជាតិអប់ក្លិនក្នុងប្រហុក អាំងនោះតែម្ដង។ ដាក់ទឹមនឹងអន្លក់បៃតងស្រស់ខ្ចី ប្រហុកអាំងបែបស្រែកំពុងអន្ទងចិត្តអ្នកញុំា ឃើញហើយលេបទឹកមាត់មិនញុំាមិនបានទេ។
អ្នកស្រី កុក លក្ខណា ម្ចាស់តូបម្ហូបស្រែក្បែរវត្ត បានប្រាប់ឲ្យដឹងថា ប្រហុកអាំងនេះគឺប្រើប្រាប់ប្រហុកសាច់ត្រីកំភ្លាញមកពីសៀមរាប ហើយគ្មានឆ្អឹង ដែលធ្វើឲ្យអ្នកទទួលទានបានយ៉ាងជិតស្និទ្ធមិនបារម្ភរឿងស្លាក់ ឆ្អឹងឡើយ។ គាត់បានបន្តទៀតថា បើសិនចង់ឲ្យប្រហុកកាន់តែមានរសជាតិងំឈ្ងុយទៅទៀតនោះ ត្រូវខ្ចប់អាំងនឹងស្លឹករមៀត។ ដោយឡែក ប្រហុកអាំងមួយកញ្ចប់នេះមានតម្លៃ៤០០០រៀល។
ប្រហុកអាំងនេះមានលក់នៅផ្ទះលេខ ៣៤៦ ផ្លូវ១៦៣ សង្កាត់អូឡាំពិក ភ្នំពេញ (ទល់មុខវត្តមហាមន្ត្រី)៕
0 comments:
Post a Comment